Πως να αποκτήσετε πρόσβαση internet στο laptop από το Android κινητό σας

Πως να αποκτήσετε πρόσβαση internet στο laptop από το Android κινητό σας

Αν βρεθείτε χωρίς σύνδεση στο internet και χρειάζεστε απεγνωσμένα να συνδεθείτε με το laptop...

 Moto G

Moto G

Διαθέσιμο και στην Ευρώπη

Τηλεόραση

Τηλεόραση

Προετοιμαστείτε κατάλληλα ώστε να αγοράσετε την τηλεόραση που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες...

 LG G PAD

LG G PAD

Η LG τα τελευταία χρόνια είχε αισθητή απουσία από τον χώρο των tablets. To τελευταίο tablet της...

 • Πως να αποκτήσετε πρόσβαση internet στο laptop από το Android κινητό σας

  Πως να αποκτήσετε πρόσβαση internet στο laptop από το Android κινητό σας

 • Moto G

  Moto G

 • Τηλεόραση

  Τηλεόραση

 • LG G PAD

  LG G PAD

Νεοτερα hardware reviews

LG G PAD

Η LG τα τελευταία χρόνια είχε αισθητή απουσία από τον χώρο των tablets. To τελε...
 LG G PAD

EVGA GTX 650 Ti Boost SC

Σας παρουσιάζουμε την GTX 650 Ti Boost Superclocked της EVGA.
EVGA GTX 650 Ti Boost SC

Cm Storm Quickfire TK

Σας παρουσιάζουμε το μηχανικό πληκτρολόγιο CoolerMaster QuickFire TK.
Cm Storm Quickfire TK

Το 58% των ενηλίκων κατηγορούν τα παιχνίδια ως αιτία για τις τάσεις βίας των εφήβων

manhunt2.jpg

Σύμφωνα με έρευνα της Harris Poll, το 58 τοις εκατό των ενηλίκων στις ΗΠΑ πιστεύουν ότι τα βιντεοπαιχνίδια συμβάλλουν στη βίαιη συμπεριφορά των παιδιών, το 38 τοις εκατό παραδέχθηκε την άγνοιά του για το Σύστημα Αξιολόγησης Βιντεοπαιχνιδιών (ESRB) και το 33 τοις εκατό είπαν ότι επιτρέπουν στα παιδιά τους να παίξουν οτιδήποτε τους αρέσει.

Η συζήτηση για το εάν τα βίαια βιντεοπαιχνίδια προκαλούν στον πραγματικό κόσμο βία ή όχι, δεν είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχουν ισχυρές φωνές και στις δύο πλευρές του τραπεζιού και πολλές μελέτες με στατιστικές αναλύσεις που υποστηρίζουν και τις δύο περιπτώσεις. Στην έρευνα συμμετείχαν 2278 Αμερικανοί ενήλικες και οι τρείς στους πέντε από αυτούς κατηγορούν τα βίντεοπαιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, το 38 τοις εκατό των ερωτηθέντων ενηλίκων δεν είχε καμία ιδέα για το πώς να διαβάσει τις αξιολογήσεις ESRB και να κατανοήσει την διαβάθμιση τους, όπως και ένα άλλο 47 τοις εκατό ανέφερε ότι δεν εμπιστεύονται τις αξιολογήσεις ESRB ώστε να κρατήσουν μακριά τα παιδιά από αυτά τα παιχνίδια. Αυτό που είναι εύκολα κατανοητό και από ότι φαίνεται δεδομένο είναι ότι το ένα τρίτο των Αμερικανών ερωτηθέντων δεν έδωσαν καμία προσοχή σε αυτό που παίζουν τα παιδιά τους. Η έρευνα δεν φιλοδοξεί να αποδείξει ή να αποκλείσει τη συσχέτιση μεταξύ των παιχνιδιών και της βίας. Αυτό που έκανε ήταν να δείξει τη σύγχυση και την άγνοια του κοινού σχετικά με το όλο θέμα. Ο Mike de Vere, πρόεδρος της Harris Poll, δήλωσε: "Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την έλλειψη ευαισθητοποίησης των Αμερικανών που έχουν για το σύστημα αξιολόγησης βιντεοπαιχνιδιών, καθώς και η σύγχυση που υπάρχει στην αγορά, είναι μια αφορμή για να ξεκινήσει μια μεγαλύτερη συζήτηση σε όλη τη χώρα μας γύρω από το πώς τα βίαια παιχνίδια έχουν αντίκτυπο στους νέους μας ...".

Πηγή: vr-zone.com

Leave your comments

0
terms and condition.
 • Πότε δεν θα καταλάβω τους γονείς που αφήνουν η επιτρέπουν στα παιδιά τους να παίξουν οτιδήποτε τους αρέσει και ας λέει ότι είναι για 18 η 16 και πάνω είναι σαν να παράτας τα παιδιά στην τύχη τους και ότι γίνει έγινε αρκεί να έχει την ησυχία του

 • το σύστημα αξιολόγησης είναι της πλάκας. όπως και στις ταινίες και δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στη πραγματικότητα. θυμάμαι ακόμα που πήγαν να κόψουν εντελώς το mass effect επειδή έδειξε εσώρουχα.

  επίσης έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιχνίδια επηρεάζουν πολύ λίγο τα παιδιά, διότι λόγο της διαδραστικότητας ο χρήστης παραμένει σε εγρήγορση. Λαμβάνουν πολύ μεγαλύτερα ερεθίσματα από άλλους παράγοντες όπως η οικογένεια και το άμεσο περιβάλλον.

  συνήθως αυτοί που βιάζονται να κατηγορήσουν παιχνίδια και ταινίες είναι αυτοί που βαριούνται να ψάξουν αλλού. Εκτός αν θέλει να μου πει κάποιος ότι οι σκοτωμοί στο Όσλο και το Newtown ή όλα τα εγκλήματα του Κορδιαλού έγιναν από gamers. Και ο Γαβαλάς μαζί....

  Τέλος το θέμα είναι ένα πιτσιρίκι να μη μένει κλεισμένο σε ένα δωμάτιο όλη μέρα. Άμα γίνεται αυτό ότι και να κάνει σε κακό θα του βγει.....

 • Αυτα είναι ανοησίες. Τίποτα δεν παθαίνει ένα παιδί αμα βρίσκεται σε σωστό οικογενειακό περιβάλλον, οποιοδήποτε παιχνίδι παίζει. Τουλάχιστον απο αυτά τα games που γνωρίζω εγώ. Συμφωνω με το σαπιεντ, οι γονείς πρέπει να θέτουν το μέτρο σε μικρές ηλικίες στην ώρα ενασχόλησης ωστε το παιδί τους να το καταλάβει. Για τα εσώρουχα δεν το συζητώ άλλες μπαρούφες αμερικάνων υποκριτών.Το τόσο ξυλό και αίμα που πέφτει δεν τους πείραξε η ερωτική σκήνη τους πείραξε που έδειχνε εσώρουχα. Επίσης αυτό με το 16+ και 18+ εγω ίδιω το βλεπω. Επρεπε 12+ να υπάρχει μόνο. Τα παιδία απο εκείνοι την ηλικία και μετά μια χαρά τα αντιλαμβάνονται όλα αρχίζουν να κινούνται μόνα τους να βγαίνουν έξω. Λαμβάνουν μηνύματα απο παντού. Το να τους πείς δεν θα πάς στην ταδε ταινία εχει ξύλο μου ακούγεται χαζό. Εδω στις 10 έβαζε Σπαρτίατες με την Βια του αιώνα. Οποιδήποτε παιδι το έβλεπε. Μετα τη θα κλείνουμε τις τηλεοράσεις για να μην τυχόν δεί το παιδί. Το ζήτημα είναι να ανατρέχουν σωστα τα παιδία οι γονείς. Εγω προσωπικά αμα είχα ένα παιδί όπως θυμάμαι τον ευατό μου στα 13, θα το αφήνα να παίζει ότι game απο αυτα που γνωρίζουμε και παίζουμε!! Όλα είναι θέμα ανατροφής. Το παιδί καταλαβαίνει οτι είναι απλός ενα game!!

 • Δηλαδή παιχνίδια σαν το Amnesia η το fear πχ είναι κατάλληλα για 12+ χρονών ? Ακόμα και Gta δεν είναι , γιατί άμα το παιδί σου κάθετε με τις ώρες δεν αντιλαμβάνεται το τη είναι πραγματικό η τι είναι παιχνίδι , νομίζει ότι είναι το ίδιο

 • Η χρηση τομή έρχεται στις ώρες εγω πιστεύω. Ενα παιδί 15 χρονών πάντα σε normal καταστάσεις, πιστεύεις οτί δεν έχει αίσθηση το τι είναι πραγματικό και τί όχι? Λεω για ώρες γιατί ένα παιδι τέτοιας ηλικίας πρέπει να έχει πολλές ασχολίες. Ισως εκανα λάθος με το 12+. Το point που ηθελα να δείξω πιο πάνω ηταν πώς δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφόρα στο 16+ και 18+. Ενα 15+ αρκεί νομίζω για games.

 • Φυσικά το να πυροβολάς pixel κάνει βίαια παιδιά!

  Που είναι τα ωραία τα χρόνια που αντί να αισχολούνται με Pokemon στα gameboy τα παιδιά πέζαν καουμπόιδες/κλεφτες και αστυνόμους στην αλάνα...έσπαγαν γόνατα δόντια και λοιπά και κυκλοφορούσαν με πλαστικά μαραφέτια που τα γέμιζαν καψούλια.

  Α ναι...το controller και η οθόνη είναι πολύ πιο ζωντανά εεε?

 • Mavro Manitari, το ένα δεν ανερεί το άλλο σε μία ισσοροπημένη ζωη. Εγω που είμαι μικρός σχετικά 18-19, απο τα παιδικά μου χρόνια εχω πάρα πολλές αναμνήσεις απο παιχνίδια δρόμου τα καλοκαίρια ειδικά στο χωριο μου. Μπάλα, αστυνόμοι, κρυφτό, κυνηγητο. Εχω μαζέψει τα σημάδια απο πληγές μου όπως και όλοι οι φίλοι μου. Απο την άλλη εχω και πολλές ωραίες αναμνήσεις απο playstation1, 2, gameboy. Γιατί να μην τα χαιρόμαστε όλα??

 • Φυσικά και πρέπει να τα χαιρόμαστε όλα. Αλλά αυτό που θέλω να δείξω είναι πως τρώγονται με τα video games γιατί ειναι κάτι άγνωστο προς αυτούς ως εμπειρία (για τους γονείς μας εννοώ) αλλά δεν βλέπουν τα παιδιά πως έπαιζαν στο παρελθον. Η παιδικί βία στα παιχνίδια πάντα υπήρχε και σε χειρότερο βαθμό πριν τα video games. Δεν δίνω άποψη για το αν ήταν καλό η κακό αλλά δηλώνω οτι υπήρχε πολύ πιο έντονα. Απλά δεν καταλαβαίνουν οι παλιές οι γενιές πως είναι το να παίζεις ένα video game γιατί δεν έχουν πρακτική εμπειρία και αυτό τους φοβίζει, η άγνοια τους.

 • καλά δηλαδή μια σκηνή με εσώρουχο απο το mass effect είναι άκρος ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 18,εδώ στα 15 αρκετοί είδη έχουν πάει σε σπιτάκια με χριστογενιάτικο στολισμό και θα πάθουν τίποτα αν δουν ένα εσώρουχο τώρα,συν ότι η βία έχει να κάνει με τον άνθρωπο και το τι βιώματα έχει απο το περιβάλλον του και τους γονείς του όχι με ένα call of duty που θα παίξει τώρα έλεος.
  και εντάξει αν μιλάμε για 5-8 χρονών θα το καταλάβω για την βία γιατί είναι ευαίσθητη ηλικία αλλά απο 12 και πάνω με το ιντερνετ ειδικά τα παιδιά παρακολουθούν και ντοκιμαντέρ αναπαραγωγής :p

 • Οι εικόνες που βλέπουν στην τηλεόραση δεν τους κάνει βίαιους δηλαδή; Μέρα μεσημέρι στις ειδήσεις δείχνει πτώματα απο δυστυχήματα, χωρίς καν να προειδοποιούν οτι θα ακολουθήσουν σκληρές εικόνες! Αν είναι δυνατόν γι'αυτό να φταίνε τα βιντεοπαιχνίδια! Δεν λέω πως είναι σωστό ένα παιδί 10-12 ετών να παίζει splatter ή ακόμα και GTA, αλλά αρκετά ratings είναι παρατραβηγμένα!

Περιοχη μελους

×

Σύνδεση στο site


Ξέχασες το όνομα χρήστη;


Ξέχασες τον κωδικό σου;

×

Εγγραφή μέλους !

Προσφατες συζητησεις forum

Video Tutorials

game review

Battlefield 4

Ο διάδοχος του Battlefield 3 είναι εδώ για να πάρει την σκυτάλη και να πρωταγωνιστήσει ως ένα από τα καλύτερα...
Battlefield 4

game preview

Battlefield 4

Αδιαμφισβήτητα το πιο αναμενόμενο FPS game της ερχόμενης σεζόν είναι το Battlefield 4...
Battlefield 4

how to & tips

Πως να αποκτήσετε πρόσβαση internet στο laptop από το Android κινητό σας

Αν βρεθείτε χωρίς σύνδεση στο internet και χρειάζεστε απεγνωσμένα να συνδεθείτε με το laptop σας, το τηλέφωνό...
Πως να αποκτήσετε πρόσβαση internet στο laptop από το Android κινητό σας

οδηγος αγορας

Τηλεόραση

Προετοιμαστείτε κατάλληλα ώστε να αγοράσετε την τηλεόραση που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας.
Τηλεόραση

Κοινωνικη δικτυωση

 

συνδεδεμενοι χρηστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 216 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συνεργάτες

Επικοινωνία

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook : mycomputergr

Twitter : mycomputer.gr